"Bewezen dat in tweede ook wordt gevoetbald"

Print
GENT - Colin Andrews, de trainer van Dessel, had na de wedstrijd in Gent moeite zijn emoties te bedwingen. "Ik hou een dubbel gevoel aan deze wedstrijd over", zei Andrews. "Ik kan natuurlijk niet tevreden zijn met het resultaat. Maar ik vind dat mijn ploeg goed voetbal heeft gebracht en dat wij de beste kansen bijeensprokkelden.
BR>Sollied was vorige week in Visé komen kijken maar hij verdween reeds tijdens de rust. Wij speelden voor de rust slecht en pas daarna scoorden en wonnen we. Er wordt zo dikwijls gezegd dat er in tweede geen voetbal te zien is. Dat is vernederend voor de trainers die daar werken. Ik denk dat we dit keer getoond hebben dat er ook in tweede wordt gevoetbald.
Als Herpoel niet zo goed keept, maken wij wellicht zelfs 1-2. Ik wil Ancion zeker niet aanvallen maar enkele spelers van Gent vertelden mij dat het geen strafschop was. Al bij al mogen we tevreden zijn. Ik zag Club Brugge slechts een halve kans bijeenspelen tegen dit Gent terwijl wij zeker drie scoringsmogelijkheden verzamelden."
Nu in het nieuws