"Vroege goals waren handig hulpje"

Print
LIER - Veel speelde hij nog niet, maar scoren doet hij wel. In de Supercup bedankte Gert Peelman met een doelpunt en zaterdag was één helft genoeg om twee keer ultiem voetbalgeluk te produceren. De West-Vlaamse spits blonk na het bekerduel tegen Torhout van tevredenheid.
BR>"We hebben de zaken heel gedisciplineerd aangepakt en werden handig geholpen door die twee vroege goals", weet de geel-zwarte Winnetou. "Uiteindelijk zijn we één van de weinige eersteklassers geworden die een makkelijke bekerzege realiseerden. Ik heb de indruk dat Lierse nog mooie tijden te wachten staat."
Voor Peelman was het even genieten na zijn twee goals in 45 minuten. De spits beseft niettemin dat hem zaterdag in Charleroi wellicht opnieuw een figurantenrol wacht. "Tja, ik probeer er te staan als de trainer me nodig heeft. Goals scoren is het enige visitekaartje dat ik kan voorleggen. De speelminuten tegen Torhout deden alvast heel veel deugd. Ik voetbalde jarenlang in die streek en ken er nogal wat jongens. Dat maakte dat ik weinig nerveus, maar heel scherp aan de aftrap verscheen. Wat het zaterdag wordt, zien we wel. Dat zijn zorgen voor de trainer."
Nu in het nieuws