"Ik zie ze slagen in hun doel"

Print
PEPINSTER - Benoit Rasquin, vorig jaar bankzitter bij RBT Antwerpen heeft zijn status nog niet echt kunnen verbeteren. Bij Pepinster moest hij ook wachten tot tien minuten voor tijd om spelgelegenheid te krijgen. "Toch voel ik me hier beter in mijn vel dan bij Antwerpen. De geest van het spel ligt me hier meer. De strenge discipine, waarvoor ik wel alle lof heb, bij Antwerpen lag mij niet. Dat is nu verbeterd. Al kende ik nog geen beste seizoensstart. Dat komt nog."
BR>Benoit was na Steve Ibens en Paul Bayer één van die mannen die het lof voor RBTA niet onder stoelen of banken stak. "Antwerpen heeft hier indruk gemaakt met hun strakke verdediging en discipline. Dit jaar, met klasbak Rowe erbij, gaan ze echt voor de titel. Vorig seizoen waren we er al niet ver af. Ik zie ze slagen in hun doel. Al was het vandaag niet direct hun beste wedstrijd."
Pierre Cornia werd door Pieter Van Hoecke, niet het minst onder de indruk van de adelbrieven van de Waalse veteraan, flink aan de praat gehouden. Toch was Cornia positief over zijn team: "Tegen een beter gestructureerd team als Antwerpen lukten we er toch in het grootste deel van de wedstrijd mee te spelen. In tegenstelling tot vorige week bij Charleroi, waar we op de individuele toer gingen en mentaal in mekaar klapten."
Nu in het nieuws