Bob Peeters steekt in bloedvorm

Print

Match van de week

BR>

Roda JC 2


Feyenoord 1


ANTWERPEN - Bob Peeters steekt dezer dagen in een bloedvorm bij Roda JC. De lange uit Wommelgem lag aan de basis van de verdiende overwinning tegen landskampioen Feyenoord, dat steeds dieper wegzakt. Voor Roda JC blijft het leven mooi. De club flirt met de bovenste plaatsen en kijkt donderdag in de UEFA-cup het Duitse Wolfsburg boordevol vertrouwen in de ogen.
Niks lijkt de formatie uit Kerkrade tegenwoordig uit het lood te kunnen slaan. Noch een resem blessures, noch een vroege opdoffer. Na amper drie minuten spel had Tomasson Feyenoord al op voorsprong gebracht. Onder impuls van een immer aanspeelbare Peeters sloeg Roda terug. Eerst langs Zafarin, nadien scoorde Doomernik op aangeven van onze landgenoot.
"Dit was onze beste match van het seizoen. Zowel voor de club als voor mezelf", glunderde Peeters. "Feyenoord kwam vroeg op voorsprong, maar de rest van de partij hebben we volledig gedomineerd. Die magere start van één op zes in nu wel helemaal weggeveegd. Het is heel vreemd, maar sinds we met een handvol geblesseerden worstelen, plukken we een fraaie 18 op 21."
Nu in het nieuws