Lille helpt buur Olen door Vigor te verslaan

Print

Lille 2

BR>

V. Beringen 1


LILLE - De Limburgers namen, gesteund door een strakke wind, onmiddellijk het initiatief. Echte doelkansen leverde dit overwicht niet direct op. Voor een eerste waterkansje was er een misverstand nodig tussen doelman Roosen en libero Gielis maar Verding knalde onbesuisd voorlangs. Pogingen van Wouters en Eevers leverden evenmin iets op.
Sensatie net voor het halfuur toen Corvers een vrijschop vanop afstand staalhard tegen de kruising pegelde. De thuisploeg, die tot dan toe aanvallend nauwelijks iets ondernam, kwam dan toch opzetten via Maeyninckx. Op hoekschop kopte Kemkens mooi binnen. Maar nauwelijks bekomen van deze opdoffer verdubbelde Lille zijn voorsprong. Een vrijschop van Gielis werd door Werdens knap doorgekopt tot bij Cannaerts. Hij joeg de bal in één tijd voorbij Schepers.
Zelfde spelbeeld na de rust met een drukkend Beringen dat amper een opening kon forceren. Lille beperkte zich tot het controleren van de partij en liet de bezoekers rustig betijen en op zich afkomen. Schraeyen en Indeherberge dreigden wel, maar de precisie ontbrak. Het bleef wachten op een fout van doelman Roosen tegen de vijfsecondenregel om langs Balog de eer te redden.
Nu in het nieuws