"Een mooi geschenk voor mijn jarige vrouw"

Print
WESTERLO - "Franky Frans, jij moet trakteren want Beveren is jouw ex-club", schreeuwde Toni Brogno gisteren nadat het zegegezang was geluwd in de Westelse kleedkamer. "Ja, maar jullie mochten al op mijn kosten eten na de zege in Charleroi. Dirk Thoelen moet maar betalen", sputterde Frans tegen. "Vergeet het, ik betaal pas als ik weer een volledige wedstrijd mag meespelen en trouwens de vorige keer trakteerde je maar met een broodje", antwoordde Thoelen waarna Sadio Ba begon te zingen: "There is only one Benoit Thans..."
BR>"Normaal geef ik de assist, maar nu was dat even anders", zei Thans die twee van de drie thuisdoelpunten voor zijn rekening had genomen. "Ik kruip nochtans graag in de rol van afwerker. Zeker vandaag. Weet je dat mijn vrouw An vandaag 34 jaar wordt. Kon ik haar een mooier geschenk geven? Dit zijn overigens mijn eerste twee officiële goals voor Wersterlo dit seizoen. Tijdens de voorbereiding stampte ik goals bij de vleet binnen, maar in een competitiewedstrijd wilde het tot nu toe niet lukken. Allez, ik hecht daar ook weinig belang aan. Ik ben niet de man die moet scoren bij Westerlo. Ik heb een andere taak.
Beveren stelde niet veel voor. Ik kan begrijpen dat de ploeg gebukt gaat onder de afwezigheid van een aantal basisspelers. Maar dan nog moet elke partij worden gespeeld. Kijk maar naar ploegen als Anderlecht en Geel, die door mindere goden werden afgestraft."
Nu in het nieuws