"Dit is een ander Lokeren"

Print
LOKEREN- Georges Leekens behaalde zondagnamiddag een eerste groot succes met zijn nieuwe club Lokeren. De Waaslanders plaatsten zich ten nadele van Club Brugge voor de volgende ronde van de beker.
BR>"Het was een ander Lokeren dan dat van vorige woensdag tegen Mechelen", aldus Lokeren. "Een goede collectieve prestatie die perspectieven biedt voor de toekomst. Maar het bekergebeuren blijft ondergeschikt aan de competitie. Die prestatie van vandaag tegen Club Brugge vraagt om een bevestiging in onze volgende competitiematch. Ik ben tevreden over de prestatie van vandaag, ook over het debuut van Karel De Smet."
Uitblinker in het elftal van Lokeren was Ronny Van Geneugden. "Na die 'miskleun' van woensdag tegen KV Mechelen was die cupmatch tegen Club de ideale gelegenheid om voor eerherstel te zorgen. Wij hebben van die mogelijkheid gebruik gemaakt", aldus de aanvoerder. "Een verdiende kwalificatie voor de volgende ronde, vind ik. Wij kregen de beste kansen. Zo kreeg ik na onze openingstreffer op slag van rust de mogelijkheid om 2-0 te scoren. Mijn schot werd in hoekschop afgeweerd. Gelukkig bleef de 1-0 op het bord. Deze kwalificatie is hoe dan ook een geweldige opsteker. Maar uiteindelijk blijft voor Lokeren de competitie het belangrijkste. Aan die bekerzege moeten wij ons optrekken om in de competitie een succesrijke reeks neer te zetten die ons uit de kelderverdieping van de ranglijst weghelpt want zolang wij daar vertoeven is iedere wedstrijd een bekermatch."
Nu in het nieuws