Club-trainer René Verheyen in nauwe schoentjes

Print
LOKEREN - Lokeren - Club Brugge is een gevaarlijke wedstrijd voor trainers. De competitiewedstrijd op 15 augustus (2-5 voor Club) betekende het doodvonnis voor de Lokerse coach Willy Reynders. Of het na de 1-0 bekernederlaag van Brugge zo'n vaart zal lopen voor de blauw-zwarte trainer René Verheyen, staat nog niet vast, maar de uitschakeling doet zijn positie zeker geen goed. Na een sterke competitiestart leed zijn ploeg het vierde debacle op rij: een Europese vernedering door Haïfa, pijnlijke zeperds tegen Westerlo en AA Gent en nu dus exit beker. Veel voor een club waar winnen een gewoonte is.
BR>Directeur Van Hove onthield zich van commentaar; secretaris Denolf probeerde de gemoederen te bedaren. "We blijven rustig. Al ziet iedereen dat het héél slecht loopt. Wat er moet veranderen? Dat is niet mijn taak, maar die van de trainer. Al heeft hij de afgelopen weken zowat alles geprobeerd."
Verheyen zelf leverde alweer weinig commentaar. "Deze prestatie bevestigde de slechte reeks van de voorbije weken. Hopelijk blijft iedereen nuchter en kunnen we rustig verder werken", mompelde hij en verdween in de bus.
De nederlaag in Lokeren betekent dat Club voor het tweede opeenvolgende jaar in de eerste ronde wordt uitgeschakeld. Vorig seizoen was Tilleur Luik een maatje te groot.
Nu in het nieuws