Theunis: vrees voor enkelbreuk

Print
WESTERLO - Davy Theunis kwam gisteren op het terrein van Westerlo in een duel met Vedran Pelic ongelukkig neer en moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis. In eerste instantie werd gevreesd voor een enkelbreuk en gescheurde gewrichtsbanden. Trainer Ceulemans kan in de thuiswedstrijd tegen Lokeren geen beroep doen op de geschorsten Brogno en Schaessens. Laatstgenoemde liep bovendien een kneuzing van de pols op. Mitrovic bleef op de tribune met een ontsteking van de hamstrings.
BR>

Versavel out met enkelblessure


GEEL - Bruno Versavel liep tijdens de bekerwedstrijd tegen Bergen een enkelblessure op en moest worden vervangen. Hij moet allicht enkele dagen rusten. Peter Meeuwsen (liesblessure) herneemt vandaag met loopoefeningen. De transfer van Asselman werd definitief afgeblazen nadat de speler zelf in Portugal niet tot een overeenkomst kwam met zijn club Maritimo.

Schadevergoeding voor Brugge


BRUSSEL - Tijdens de competitiewedstrijd Brugge-Anderlecht van 29 januari 1999 richtten Anderlechtsupporters heel wat schade aan in Jan Breydel-stadion. Het Beroepscomité van de bond heeft het Sportcomité, dat Anderlecht verantwoordelijk achtte voor de schade, nu gelijk gegeven. Het Sportcomité veroordeelde Anderlecht op 16 juni tot een vergoeding van 1.291.908 frank, maar de Brusselse club was het daar niet mee eens. Anderlecht moet nu een voorlopige schadevergoeding betalen van 589.351 frank. Over de schade aan de buitenkant van het stadion sprak het Beroepscomité zich nog niet uit.

Winst voor Belgische dames


MACHELEN - De Belgische vrouwen hebben de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Oostenrijk met 3-1 gewonnen.
Doelpunten: 49' Hofnagel (0-1), 63' en 70' Maes (1-1 pen. en 2-1 pen.), 91' Carnol (3-1).
Nu in het nieuws