Steve Cooreman velt Zebra's

Print

Charleroi 2

BR>

Aalst 6


CHARLEROI - Een snediger en beter combinerend Aalst scoorde aan bijna honderd procent op Mambour. Steve Cooreman zette de kers op de taart met vier doelpunten en één assist. De thuisploeg kreeg nochtans meteen de kans op voorsprong te komen na een lichte strafschopfout van Filipovic op Sousa. Van Steenbergh ranselde de elfmeter van Brogno uit zijn doelvlak. Aan de overzijde verkeek Mrmic zich op een afstandsschot van Steve Cooreman (0-1). Rojas maakte gelijk van op de strafschopstip na een fout van Claeys op Sousa. Niet voor lang, want na een vloeiende combinatie Meyssen-Davy Cooreman schoof Grommen onder een aarzelende Mrmic binnen.
Na de koffie voerde Steve Cooreman een onemanshow op. Eerst kapte hij Albert uit, vervolgens trof hij raak, vijf minuten later schotelde hij Temmerman de 1-4 voor en na een voorzet van Meyssen dolde hij met Albert en Jerkan. Aan de overkant schoot de ingevallen Kaklamanos strak in de rechterhoek binnen maar het orgelpunt zette opnieuw Steve Cooreman met zijn vierde treffer van de avond.
Scheidsrechter: Huyghe.
Toeschouwers: 3.000.
CHARLEROI: Mrmic, Defays, Romaniuk (62' Ouedraogo), Jerkan, Albert, Rabbah, Sousa, Cilinsek (52' Kaklamanos), Rojas (86' Gérard), de Condé, Brogno.
AALST: Van Steenberghe, Van Hoyweghen, Claeys, Arts, S. Cooreman (89' Mukanya), Temmerman, Daelmans, Meyssen, D. Cooreman (81' Van wattum), Filipovic, Grommen (65' Thiebaut).
Doelpunten: 8' S. Cooreman 0-1, 17' Rojas (strafschop) 1-1, 21' Grommen 1-2, 50' S. Cooreman 1-3, 55' Temmerman 1-4, 59' S. Cooreman 1-5, 74' Kaklamanos 2-5, 84' S. Cooreman 2-6.
Gele kaarten: Claeys, Romaniuk, Rabbah, Jerkan.
Nu in het nieuws