Puntenverlies voor OC Germinal

VVV

T.V.C.

BR>

KAPELLEN -

Grote verliezer van de zesde speeldag in de hoogste VVV-afdeling is FC Crescendo geworden. Het nummer twee in de rangschikking leed zaterdag, ondanks twee doelpunten van Nico Rousseau, een smadelijke 4-2 nederlaag op het veld van Oude Withoef. Bij de thuisploeg was het voornamelijk Xavier Stoop, ook goed voor twee treffers, die zich in de kijker speelde.

De verliesbeurt van Crescendo is volop koren op de molen van De Nieuwe Kroon een Volksvriend. DNK rekende met klinkende 5-1 cijfers af met Almera Gempek, waardoor het over Crescendo naar de tweede plaats wipt in het klassement. De glimlach op de gezichten bij kampioen Volksvriend was zodoende nóg groter: de titelverdediger uit Kapellen liet opponent Club 100 Bosuil geen schijn van een kans (6-2) en breidt zijn comfortabele voorsprong in de rangschikking verder uit tot vijf punten.

De overige wedstrijden in de elitereeks resulteerden in twee uitoverwinningen: Schuttershof ging met het kleinste verschil zegevieren bij Zuidster, terwijl Den Brem met 1-2 de meerdere moest erkennen in Daltons. In tweede afdeling is Omni Club Germinal zijn maximum kwijt. Het leidersteam uit Kalmthout ging met 4-1 de boot in bij VYCA. Krea, tweede in de stand, knabbelt nu een stukje van zijn achterstand weg na een 1-2 zege op het terrein van Centrum.

Nu in het nieuws