Delen's GTC pakt eerste zege

Bowling

A.G.

BR>

ANTWERPEN -

Door het uitstel van de match Bowlmaster 1-Euro BSO (Pieters in Las Vegas) was het uitkijken of Euro Valcke stokken in de wielen van Allis AMF-Schrijvers kon steken.

Het werd niets want op Koen de Freitas (633) na verkeerde de Antwerpse nummer een in een volledige off-day. Pro Bowl Filet d'Anvers sleurde, onder leiding van Gerd Schollen (661), belangrijke punten uit de brand in Jumet. Het enige echt positieve resultaat uit de provincie werd behaald dat Delen's GTC, dat eindelijk kon afronden met de eerste seizoenszege. Bart Van Kerckhoven (614) en Ren Vervoort (616) brachten de nipte zege tegen Bowlmaster 3 tot stand.

In 1B blijft Brabo, na een kleurloze prestatie in de derby tegen Libertas Van de Merlen, leider Blue Star op de hielen zitten. In 2D werd leider UFA Best Repair erg warm onthaald in Mechelen. Ondanks de nederlaag blijven de United Fellows of Antwerp nog nipt aan de leiding. In 3G speelde Danny Koekelcoren (622) van Euro XL een sterke partij tegen Brabo ADEC. Punten zaten er voor zijn team evenwel niet in. In 3H werd titelkandidaat Pro Bowl Heavy I.S. verrassend in bedwang door het Euro Pro Shop van Christophe Latry (621). Euro Hudiko-V.D.Abeele, ook al n van de betere teams in de reeks, ging roemloos onderuit tegen Pinhunters Keoon (Compeers 603).

In 4L zette Paul Pedersen (611) van UFA Verdonck een zware streep door de rekening van Brabo Infortra. En week voor het toptreffen met Superbowl Esptwee uit Lier kijken de Sinjoren tegen een achterstand van 6 punten aan.

Nu in het nieuws