"Vooral tactisch geblunderd"

Tweede A

BR>

WOMMELGEM -

Drie doelpunten scoren en toch over een scoringsprobleem klagen. Paul Lambert doet het. "Als we de eerste periode de helft van onze kansen gebruiken, dan is de partij aan de rust gespeeld. Nu begin je te morsen, je mist zelfs een strafschop. Als tegenzet ga je dan wild aanvallen en vergeet alle tactische afspraken. Zo doe je je zelf de das om. Erger is dat dit niet de eerste keer is. Ook tegen Katelijne was het zo. De spelers moeten zich absoluut aan de afspraken leren houden."

Rochus Deurne

Norbert Loyaerts: "Het was zeker en vast nog niet allemaal wat het zou moeten zijn, vooral centraal niet. Twee flaters werden ongenadig afgestraft. Maar is een opwaartse lijn te bespeuren. gekoppeld aan de aanwezige zegedrift, opent dat toch weer wat perspectief voor de toekomst. Het komt er nu op aan die lijn door te trekken. Het wordt zondag tegen Rupel Boom opnieuw een erg zware opgave."

Wijnegem

Tevreden over de zege, maar niet over het spelpeil. Wilfried de Cock: "We hebben verdiend gewonnen, dat wel, maar juist die zegedrift had ons parten kunnen spelen. Ons voetballend vermogen komt nog te weinig tot uiting. Je ziet ook hoe in een competitie geluk en tegenslag mekaar in evenwicht houden. Vorige week verliezen we in de 89ste minuut en nu winnen we. We zijn de voorbije periode zonder veel averij doorgesparteld. Het kan alleen maar beteren. Ik hoop nu maar dat de blessures van Smeulders en Bastini niet al te erg zijn. Voor Smeulders' knie vrees ik wel een beetje."

Nu in het nieuws