Kaart komt in slechte papieren

Print
Tweede B
BR>

Kaart


Trainer Frank Millian sprokkelde met zijn ploeg uit de laatste vier wedstrijden slechts één schamel puntje. "De zware 5-0 van vorige week gaf een totaal vertekend beeld. Een penalty in geschenkverpakking voor een ingebeelde duwfout en doelpunten uit meters buitenspel flikten ons. Toen ik de grensrechter op zijn plicht wees, lachte hij mij vierkant uit. Door de schandelijke leiding vloog ik achter de draad.
Tegen Gooreind kregen we de eerste helft les in gezonde agressiviteit. Tijdens de rust vroeg ik de spelers of ik soms Chinees praatte, want de richtlijnen werden niet opgevolgd. Na de pauze speelden we Gooreind van het kastje naar de muur, maar deze nederlaag brengt ons zwaar in de puree."

Gooreind


Trainer Marc De Cleene slikte vorige week ook forfaitcijgers, maar zette deze pandoering recht met een zege op Kaart. De sportieve baas posteerde zichzelf in het middenveld en bikkelde meer dan een uur mee. "Velen hadden vragen bij deze opstelling, maar ik kies steeds voor de beste veldbezetting.
Het eerste half uur speelden we perfect en scoorden we drie keer. Na de rust opteerde Kaart voor drie spitsen en stonden we onder druk. De tegenstander had ongeveer dertig minuten balbezit, maar wij kregen verschillende open kansen om de partij definitief te beslisssen.
In october spelen we tegen rechtstreekse tegenstanders. We willen dan een kloof slaan om degradatiezorgen te vermijden."

.

Nu in het nieuws