"Zondag plooien we ons dubbel"

Waaslandia

J.P.

BR>

BURCHT -

Waaslandia keerde tevreden terug uit Sint-Lenaarts, afgelopen zaterdag. De drie punten konden ze niet meenemen maar ze waren al blij dat ze dat ene puntje door de Kennedytunnel konden voeren. "We moeten daar eerlijk in zijn en toegeven dat Sint-Lenaarts de kansen heeft gehad om ons in het verlies te spelen," wist Fonny Vermeiren, die met zijn achtste doelpunt van de competitie Waaslandia het gelijkspel bezorgde.

Met elf punten uit zeven wedstrijden staat Waaslandia nog wel mee bovenaan en dat is de rang waar ze aan het einde van het seizoen ook willen eindigen. "Deze club heeft ambitie en heeft daarom tijdens het tussen-seizoen de nodige inspanningen gedaan. Met minder dan de eindronde mogen we niet tevreden zijn."

m die eindronde te halen kan er volgend weekend best gewonnen worden tegen de buren uit Zwijndrecht. "Die wedstrijd tegen Sparta is alvast geen geschenk. Een derby is altijd lastig. In beide ploegen vind je wel een aantal spelers die extra gemotiveerd zijn. Bij ons zaten Meul, Staes en Van Assche vroeger in het andere kamp. Voor hen gaan we ons zondag dubbel plooien."