Vroeg achter feiten aanhollen

Wuustwezel

W.P.

BR>

WUUSTWEZEL -

Net zoals na het verlies tegen Mol, kan de grensclub de recente nederlaag tegen Nieuwmoer best zo vlug mogelijk vergeten. De traditie dat er in de duels tegen Nieuwmoer niet veel punten worden gesprokkeld, kreeg zondag een verlengstuk. Het werd zelfs een nederlaag met zware cijfers. Na amper drie minuten mocht De Bakker van ver en ongehinderd binnenschieten, waardoor de thuisploeg constant achter de feiten kon hollen en Nieuwmoer naar hartelust kon counteren.

"De spitsen lieten het dit keer ook afweten", gaf Marc Janssens onomwonden toe. "Twee keer waren we dicht bij de gelijkmaker, maar nadat Kossih een tweede keer miste, scoorde Verhaegen nummer twee en werd het voor ons nog moeilijker."

"We werden zeker niet overspeeld", ging hij verder. "Wij werden het slachtoffer van de omstandigheden. Nieuwmoer won verdiend omdat het de verdienste had bepaalde situaties goed uit te spelen. Hun manier van spelen vond ik niet klassevol. Sommige spelers acteerden wel beneden hun mogelijkheden en de afwezigheid van onze twee Nederlanders wil ik zeker niet als excuus inroepen. Zondag pakken we het anders aan."