Christianen scoort en laat scoren

Tweede B

BR>

GIERLE -

Na drie overwinningen op rij kaapte Meer vorig weekend een gelijkspel weg op het veld van Gierle (2-2). Een groot aandeel in dat gelijkspel had de 18-jarige Dirk Christianen.

In de eerste helft bediende hij Van der Velden, die Meer op voorsprong bracht. Na de rust maakte Christianen de voorsprong van Gierle ongedaan op aangeven van De Bie.

"Mag ik tevreden zijn over mijn eigen prestatie, dan ben ik minder tevreden met het gelijkspel", vertelde hij ons na afloop van de partij. "Er zat meer in voor ons. Als er een winnaar moest zijn, dan was dat zeker Meer."

Nog minder tevreden was men in het Gierle-kamp. "Wij hebben andermaal een voorsprong uit handen gegeven", aldus Marc Voeten. "Het tweede doelpunt van Meer mag er nooit komen. Dat er nog geblesseerden zijn, mag niet als excuus worden gezien. Er moet dringend uit een ander vaatje getapt worden."

Eindelijk Oud-Turnhout

Oud-Turnhout werd eindelijk beloond voor het geleverde spel en haalde de volle inzet weg op het veld van Lentezon (0-2). "Oud-Turnhout won verdiend", aldus in het Lentezon-kamp Jef Oris.

"De bezoekers speelden agressiever en wij konden weinig gevaar scheppen. De afwezigheid van Vervoort deed zich wel gevoelen. De uitsluiting van Cuypers was eigenlijk een lachertje."

Verbroedering Arendonk zet zijn opmars verder. Na de vijf doelpunten van vorige week schoten ze ditmaal viermaal raak op het veld van Brecht (1-4).

Leider Merksplas won met het kleinste verschil van Oosthoven (1-0). "De zege was verdiend, maar het was een overwinning zonder glans", was de commentaar in Merksplas.

Vlimmeren rukt op naar de tweede plaats na een 1-2 zege op het veld van Zwaneven. Ook in het Zwaneven-kamp kon men zich verzoenen met de overwinning van een beter Vlimmeren. Oostmalle won eerder gevleid op het veld van Sint-Jozef (2-3), dat zo op de laatste plaats blijft.

Nu in het nieuws