Doelpuntenfestival in Dessel

Print
Liga-invallers
BR>Dessel Sport
DESSEL - De invallers van Dessel Sport toonden zich bijzonder schotvaardig tegen Visé. Na de openingstreffer van Van de Reyd zetten ze de Walen op slag van rust knock-out.
Eerst trof Bursac raak en nadat een bezoeker rood gekregen had na handspel op de doellijn maakte aanvoerder Rynders er van op de stip 3-0 van. Onmiddellijk na de hervatting tekende Van de Reyd voor zijn tweede goal van de avond.
Een voorbeeld dat Bursac even later volgde na een geharrewar voor het doel van de dolgedraaide Visé-keeper. Nog voor het uur rond was, zorgde Slegers voor de riante 6-0 eindstand na een achterwaartse kopbal van Bursac.

Uiterst knappe prestatie


KFC Turnhout
TURNHOUT - Na de wanprestatie van vorige week kon blauw-wit dit keer op een knappe wedstrijd terugblikken. Het begon voor Turnhout anders niet zo best: al na 9 minuten keek Van Beylen, toch altijd één van de betere spelers, al tegen geel aan.
Eén gele kaart staat bij de liga-invallers gelijk met ophoepelen. Turnhout dwong wel kansen af, maar keek bij de rust toch tegen een 2-0 achterstand aan.
Turnhout gaf de moed niet op en kon tenslotte nog een verdiend gelijkspel uit de brand slepen. Basiakos scoorde op strafschop en Renet was goed voor de gelijkmaker.

.

Nu in het nieuws