"We hebben luxeprobleem"

Vijfde

BR>in de kijker

ANTWERPEN -

Het is nu al rëel mogelijk uit dat zowel in 5A als in 5B titel èn promotieplaatsen naar nieuwkomers zullen gaan. Neem nu 5A, waar Harrows, naar een melding die vooral voorkomt op het Engelse dart-bord, tot vorige week onbarmhartig de plak zwaaide, maar zondag j.l. een draw moest toestaan op Stadion.

"We waren nochtans beter" aldus Dirk Priem van Harrows, "Maar de thuisploeg schuwde geen middelen om het gelijkspel over de streep te trekken. Ook geen rode kaart, waarvan er nu slechts één viel omdat een opzettelijk handspel slechts half bestraft werd. Het had een winning-goal kunnen worden. Nu verloren we twee punten. We hadden het er moeilijk mee, maar hier mogen we niet bij stilstaan en treuren. De weg is nog veel te lang".

In 5B liet leider Rood-Wit zelfs nog niet tegenscoren. "Ons enig probleem is het gebrek aan tegenstand" zegt sekretaris Robert Coppens ronduit. "Vorig seizoen speelden wen de hoogste afdeling van een andere sportverbond, net als een paar andere teams, die wij hier weer ontmoetten. Wekelijks winnen met 10-0 is een luxe-probleem, maar blijft een probleem. Het komt er op aan de jongens gemotiveerd te houden. Met z'n allen hebben ze kordaat aanvaard dat herbeginnen in KKVS de laagste afdeling betekende. Alle spanning is er meteen uit. Let wel, we zullen wel eens op een gasbek lopen, maar ons doel blijft: zo vlug mogelijk zo hoog mogelijk.

Nu in het nieuws