Jeroen De Leeuw scoort bij zijn debuut voor Rupel Boom

Print
Tweede A
BR>BOOM - Debuteren in het eerste elftal van Rupel Boom en dan meteen in de slotfase het winnende doelpunt scoren. Dat overkwam vorige zondag de 19-jarige Jeroen De Leeuw. "In de eerste helft, als aanvallende middenvelder, geraakte ik moeilijk in de wedstrijd", aldus de debutant. "Na de rust posteerde de trainer me op de rechter flank en vanaf dan verging het me een stuk beter. Maar dit debuut en vooral het doelpunt in de slotfase vergeet ik nooit meer."
Rupel Boom leeft momenteel in een roes. Enige schaduwzijde in het Boomse kamp is de onenigheid die er is ontstaan tussen sterspeler Bachir Makhi en trainer Jan Ceuleers. Makhi, die een maand inactief was wegens een blessure, hervatte veertien dagen geleden bij de reserven. Makhi eiste voor de wedstrijd van vorige zondag een plaats op in het eerste elftal, maar kreeg die niet zo meteen. "Ik ben niet naar Boom gekomen om in de reserven te spelen", gaf Makhi mee. Voor de reservewedstrijd van vorige zaterdag tegen Aartselaar daagde hij niet op.
De grote verrassing deze week kwam van Bonheiden. De jongens van Guy De Graef wonnen met 3-4 bij het thuis onklopbaar gewaande Ternesse. De stunt krijgt nog meer glans als je weet dat kort na de rust, bij een 2-0 stand, libero Tom Cauwenbergs werd uitgesloten en Bonheiden met tien verder moest. Geen mens die nog een cent gaf voor Bonheiden. Doelman Koen Vertommen en Steven Lambrechts waren de uitblinkers. De 17-jarige spits maakte een half uur voor tijd zijn verschijning. De snelle Lambrechts liet de Ternesse-verdediging alle kleuren van de regenboog zien. Hij zorgde voor het gelijkstellend doelpunt.
Na een zwakke competitiestart nadert Tisselt stilaan de top. Wavria ondervond vorige zondag aan de lijve dat Tisselt een moeilijk te bekampen geheel is. "Van Tisselt een titelkandidaat maken is net iets overdreven", reageerde libero Erwin Muys. "Rangschik ons eerder bij de subtoppers. Ik ben er van overtuigd dat we dit seizoen nog voor enkele verrassingen zullen zorgen, maar de absolute top is voor Tisselt niet weggelegd."

.

Nu in het nieuws