Muren slopen blijft probleem

Print
RS Haasdonk
BR>HAASDONK - Net zoals vorige week domineerde Haasdonk de volledige wedstrijd, maar desondanks bleven de Star-jongens op een gelijkspel steken.
"Telkens we een tegenstander krijgen die een muur voor haar doel optrekt, zullen wij het moeilijk hebben", geeft Chris Andries mee. "In zulke omstandigheden missen wij het voetbalvernuft van een Hervé Van Overtvelt."
Een stelling waar Danny De Maesschalck, gelegenheidslibero nu zowel Luc Peersman als De Smet op het gestraftenbankje moesten plaatsnemen, het volmondig mee eens is.
"Dit is nu de tweede opeenvolgende week dat wij hier thuis een muur moeten trachten te slopen. Geen sinecure met ons huidig potentieel. Het werd bovendien allemaal nog moeilijker toen Destelbergen volledig tegen het spelbeeld in op voorsprong kon klimmen. Meteen kregen wij het dubbel hard te verduren. Pas toen Gunter De Cleene inviel, slaagden wij er beter in om de bezoekende defensie onder druk te houden."
"Uiteindelijk werd hen dat fataal. In de slotminuten kreeg Kurt De Jonghe bovendien een tweede mooie gelegenheid om te scoren, maar deze poging spatte op de dwarsligger uit elkaar", aldus De Maesschalck.
Chris Andries tracht ondanks alles dit nieuwe puntenverlies positief te benaderen.
"Laat Nieuwkerken nog maar wat kopwerk verrichten. Hadden wij de leiding nu reeds genomen, dan kwamen wij zeker onder druk te liggen. Nu kunnen wij rustig vanuit de tweede lijn toekijken en onze beurt afwachten. Op het juiste moment op kop komen is ook een kunst."

.

Nu in het nieuws