Bell's ontsnapt aan nederlaag

Print
Volleybal
BR>TEMSE - Nadat Temse in de eerste twee sets het ongeslagen Charleroi vrij vlot opzij zette, liet het deze bonus opnieuw teloorgaan. In een spannend matchslot ontsnapte Bell's nog ternauwernood aan een derde nederlaag.
"Twee sets liep het inderdaad erg vlot. Nadien was het echter huilen met de pet op", vindt ook Djadranka Gillisen. "Aanvankelijk slaagden wij er in om dankzij goed combinatiespel Charleroi uit de match te houden. Een erg vlotte 3-0 overwinning leek zomaar voor het grijpen."
"Alles lukte, maar wat meer was, Charleroi gaf in die sets nooit de indruk ons te kunnen bedreigen. Maar naargelang de wedstrijd vorderde, en Nastia Petrenko wat vermoeidheidsverschijnselen begon te vertonen, kwamen de Waaltjes opnieuw opzetten. Uiteindelijk kostte het ons nog heel wat zweet vooraleer Hoorens het laatste punt kon aantekenen."
"Deze zege was nochtans broodnodig. Met komende week een zware verplaatsing naar Kieldrecht voor de boeg en na onze thuiswedstrijd tegen Melsele opnieuw een zwaar drieluik met Tongeren, Gent en Yvoir op het menu, moest die nul achter onze naam absoluut weg."

.

Nu in het nieuws