Het Verleden neemt leiding over

Print
Squash
BR>SINT-NIKLAAS - Na twee speeldagen in de bedrijvencompetitie squash is Het Verleden naar de eerste positie opgeklommen. De oude garde heeft dit vooral te danken aan de afwezigheid van Olivier Calluy en Wim Van den Plas waardoor Russello's Praatcafé nog voor aanvang de winst uit handen gaf. De enige wedstrijd die wel werd gespeeld werd uiteindelijk door Rudi Frenken (Russello) gewonnen. Hij versloeg Willy Pieters in drie sets.
Op de tweede plaats in de nog erg voorlopige rangschikking vinden we De Kwaffeur terug. Deze laatste verloor weliswaar met 2-1 tegen Immo Van Goethem dat pas aan de eerste wedstrijd toe was. De enige Kwaffeur die kon winnen was Kenny Meul. Hij versloeg Paul Verscheuren in drie sets. Pol Asquith en Martin Lemmens van hun kant lieten zich de baard afdoen door respectievelijk Neil Dockx en Alain Wilssens.
Ook winst de voorbije speeldag was er voor Botsers. Wim Meireleire ging niet zonder enige moeite voorbij Nonkel Diego Abeel terwijl John Emmeth dankzij winst tegen Luc Behiels de Nonkels meteen in het verlies botsten. Wim Hellemans was de enige die een Nonkel-overwinning kon laten noteren. Wim Dieleman was zijn slachtoffer.
In de tweede reeks rukt Sportine op naar de eerste plaats in het klassement dankzij winst tegen Elaut. Jeroen Thibaut, Leo Van der Heyden en Manu Van Eemeren ondervonden weinig of geen problemen om respectievelijk Vercauteren, Baetens en Verstraeten opzij te schuiven.

.

Nu in het nieuws