Achterbroek breekt de ban

Vierde

T.V.C.

BR>

FC Antwerpen

Het gaat uitstekend met FC Antwerpen. Na zes speeldagen deelt de havenploeg verrassend de leiding met Boechout. Afgelopen weekend ging Schelle Sport voor de bijl (4-1). "Momenteel moet ik een drietal spelers op de bank moet houden, die in principe recht hebben op een basisplaats. Een luxeprobleem, dat de concurrentie binnen de ploeg alleen maar aanwakkert. Volgende zondag wacht ons de aartsmoeilijke opdracht op Turk Sport, misschien wel de bestvoetballende ploeg uit de reeks", verklaart trainer Paul Muyshondt.

Olympic

Olympic is nog altijd op zoek naar zijn eerste puntjes. De Deurnese ploeg moest het zaterdagavond met 1-2 afleggen tegen Achterbroek, dat hiermee de nul én een pak frustraties van zich afschudde. "Het heeft weer niet mogen zijn", repliceert Luis Asselberghs, secretaris van Olympic. "Op basis van onze tweede helft was een gelijkspel gerechtvaardigd, dat gaf de tegenpartij zelfs toe. Maar met complimenten komen we helaas geen stap dichterbij."

Kalmthout

Na een ronduit schitterende start begint de Kalmthoutse motor blijkbaar wat te sputteren. KSK verloor op eigen terrein met 1-3 van

den Uil

. "Niets op aan te merken", gaf ondervoorzitter Patrick Kesteloot toe. "Horendonk toonde zich veel agressiever, speelde veel korter op de bal. Ook hun doelman Vos bewees dat hij over heel wat talent en ervaring beschikt. De sterkste ploeg heeft terecht de drie punten weggekaapt."

SK Reet

In vierde B leed Reet een duidelijke 0-3 nederlaag tegen Hingene. Ook woordvoerder Mon Van der Auwera kon hier weinig tegen inbrengen. "Hingene was zonder meer de beste ploeg. In de eerste helft beperkte de match zich nog tot middenveldspel, met weinig of geen kansen langs beide zijden. Na de rust maakte Hingene handig gebruik van het windvoordeel en oefende constante druk uit op ons doel, waardoor Reet op het einde risico's moest nemen. Onze man-tegen-mansituatie werd dan ook keurig afgestraft."

Nu in het nieuws