"Wij zijn niet afgeschreven"

Tweede A

W.V.

BR>

HOVE -

Duimpje deed het tegen de reus. "Ik vind dat wij dat punt zeker niet gestolen hebben, maar geef toe dat er niet meer inzat", zegt John Lasters. "Ik wil de ganse ploeg feliciteren. Qua discipline en inzet was het meer dan 100%. Daardoor konden we vooral in de tweede helft leider Rupel Boom goed opvangen.

Het bewijst dat Hove nog niet dood is. De anderen hebben ons misschien al wel afgeschreven, maar zelf zijn we nooit in paniek geweest. Als we de vele onbeschikbaren kunnen recupereren, staan we heel wat scherper en dan gaan er nog velen schrikken van ons. De gelukkigste was zondagavond nog onze schatbewaarder. Meer dan 400 betalende toeschouwers, dat is volgens mij een record zijn in de geschiedenis van Hove."

Ternesse

Met 0-6 winnen en toch spreken over een scoringsprobleem. Paul Lambert doet het terecht. "Jesse Verstraeten kreeg gisteren uitsluitsel of hij al dan niet moet geopereerd worden. Als dat zo is, zijn we hem minstens tot nieuwjaar kwijt.

Van Herck brak tot nu toe niet door. Het werd dus puzzelen. Tom Peeters en Nico Van Camp vormen nu het spitsenduo. Tom kan een bal goed bijhouden en Nico heeft zijn snelheid mee. Daarmee zullen we het voorlopig moeten doen. Zondag lukte dat, een andere zondag zal dat misschien tegenslagen.

Gisteren kreeg ik ook nog bericht dat Pontzeele zondag met rugklachten zal ontbreken. Toch wil ik niet klagen. We werden tot nu toe niet gespaard van tegenslag, maar konden dat zonder al te grote kleerscheuren opvangen. Dat bewijst dat onze kern ook in de breedte kwalitatief een en ander vertegenwoordigd."

Nu in het nieuws