Tom Machiels steelt de show

Tweede C

A.F.

BR>

KASTERLEE -

Het meest opmerkelijke feit van de zesde speeldag viel te noteren in Lichtaart waar de thuisploeg haar eerste zege van het seizoen behaalde. Slachtoffer van dienst was Linda Olen dat een zware 4-0 nederlaag aangesmeerd kreeg.

"Die cijfers zijn misschien ietwat overdreven, want wij namen zeker geen goede start", blikte Swa Meynen terug. "Na het doelpunt van Lipinski begon het plots vlotter te draaien en was de ban gebroken.

Deze eerste zege is een morele opsteker, want we waren er al een paar keren dicht bij. We hebben duidelijk te weinig punten in vergelijking met het spel dat we brengen."

René Baeten van Linda Olen kon zich moeilijk verzoenen met die nederlaag, al legt hij de schuld zeker niet bij zijn jongens. "Wij zijn met een gezonde mentaliteit het veld opgestapt, maar de kentering lag bij de scheidsrechter.

Eerst heeft hij een duidelijke strafschop niet toegekend en later nam hij nog een paar onbegrijpelijke beslissingen. De spelers raakten daardoor geïrriteerd en ze waren zeker niet meer met het voetbal bezig."

Duidelijk

Ook Kasterlee won zondag met duidelijke cijfers en daar zorgde Tom Machiels voor. De Balense spits scoorde vier keer en was natuurlijk de koning te rijk.

"Ik had voor twee jaar ook als eens vier keer gescoord, maar niet op zo'n korte tijd. In het begin zag het er nochtans niet goed uit voor ons, maar na de uitsluiting van Nick Sneyers ging het beter.

Daarvoor stelde het werkelijk niet veel voor. De zege van de club is natuurlijk het belangrijkste, maar vier doelpunten zijn ook mooi meegenomen."

Ludo Van Looy zat na de match met de handen in het haar. "Deze nederlaag valt erg zwaar, vooral omdat wij duidelijk de betere waren. We hebben Kasterlee niet in de match laten komen.

Bij een 1-0 stand dacht ik dat de buit binnen was. Door een gebrek aan ervaring liep het toch nog allemaal fout en dat is pijnlijk."

Nu in het nieuws