Met Poederlee gaat het stilaan beter

Vierde C

R.Vh.

BR>

RAMSEL -

Poederlee begon de nieuwe campagne net als vorig seizoen met tweemaal een gelijkspel. Ook de cijfers (0-0 en 1-1) gaven dezelfde waarden aan.

Op een eerste zege moest in 1998 gewacht worden tot 25 oktober. Jan Kerckhofs zadelde Massenhoven toen op met een 0-1. De eerste thuiszege bleef uit tot de laatste wedstrijd van de eerste ronde en een 2-1 van Kessel. Dit veelbelovend Kessel moest er ditmaal aan met 3-1 en daarmee was de tweede thuiszege een feit.

"Er is inderdaad vooruitgang", liet pr-man Jos Loots tevreden horen. "We mikken ook op een beter resultaat. De overwinning was verdiend. De Kessel-doelman had overigens best rood verdiend na een charge op Nick Thijs.

Laatstgenoemde onderschepte wel vroeg een vrijschop en stuurde met een verre voorzet Peter Smeyers op de opener af. Als een echte, nooit afgevende

rommelaar

zorgde Peter nog voor verschillende hete standjes en scoorde later zijn zesde pot van het seizoen. Achteraan hield Joël Willems als laatste man het boeltje goed gesloten. We leven weer op hoop."

Ramsel gaat door

Met een tweede opeenvolgende zege heeft Zoerle Sport blijkbaar de kentering ingezet. Op Hezewijk, dat ditmaal zwaar ontgoochelde, werd het wel wachten tot de laatste minuut vooraleer Geert Persoons, met zijn eerste treffer, voor zekerheid zorgde.

Ramsel liet nog geen steek vallen en blijft met 15 op 15 keihard doorgaan. "We hebben veel spelers die kunnen scoren en dat maakte de voorbije weken het verschil", liet secretaris Wim Milis horen.

Na een hoopgevende start liep het de laatste twee weken mis met Wechelderzande. Met Jan Neefs en Marc Beevers verliezen ze wel twee verdienstelijke spelers. Immer Voort, dat ditmaal beter afwerkte, kon ervan profiteren om een derde zege af te dwingen.

Nu in het nieuws