BBC Technico blijft ongeslagen

Basketbal

M.P.

BR>

TURNHOUT -

Na vier speeldagen in de provinciale basketbalcompetitie beschikt Technico Turnhout nog over het maximum van de punten.

Enkel het tweede team van Vabco Mol kan in vierde provinciale deze prestatie evenaren. De jongste zege van Turnhout ging wel ten koste van de eerste ploeg van Mol, die wegzakt naar de voorlaatste plaats.

Ook BBC Turnhout blijft behoorlijk zijn streng trekken. Nog steeds zonder Jef Goos werd Sobadrie met duidelijke cijfers (79-65) weer naar huis gestuurd. Turnhout staat hierdoor momenteel op de tweede plaats na stadsgenoot Technico.

In eerste provinciale kon Geel zijn kansen niet verdedigen. De thuiswedstrijd tegen Makeba werd uitgesteld. "Ongelofelijke toestanden met de Bond", zei Gommaar Verstrepen.

10 november

"De wedstrijd was verschoven van zaterdag naar zondag. Toch daagden er zaterdag in de vooravond twee scheidsrechters op. De vergissing werd 's avonds gemeld, maar u voelt het al aankomen, zondag waren er geen spelleiders.

De bezoekers waren er uiteraard wel en daarom hebben we tenminste de wedstrijd voor reserven kunnen afwerken. Omdat we in eerste provinciale zelf geen scheidsrechter mogen aanduiden, zat er niet anders op dan de partij uit te stellen. Geel - Makeba zal nu op 10 november worden gespeeld."

Na een schitterende start lijkt Benedetti Hulshout de trappers kwijt te zijn. De 94-43 nederlaag bij Ticino, weliswaar één van de best scorende ploegen in de reeks, spreekt voor zich.

BBC Herentals blijft op zoek naar een eerste overwinning en kan zich enkel optrekken aan het gegeven dat het verschil met Kangoeroes beperkt werd gehouden.

Nu in het nieuws