Rumst walst over Elzestraat

Derde B

G.F.

BR>

RUMST -

Op de eerste speeldag gleed Elzestraat met 0-3 onderuit tegen Hombeek. Nu werden de jongens van Luc Cleynhens weggespeeld door Rumst. De Rumstse speler-trainer Dirk Coppens haastte zich om de zware winstcijfers te relativeren.

"Voor de rust puurden we uit vier kansen drie doelpunten. En aan de twee laatste goals kleefde een buitenspelgeurtje". Degradant Rumst nam een vlotte start. "We verloren twee keer. De nederlaag tegen Meerhof vond ik logisch maar het is vooral het verlies tegen VV Duffel dat me dwars zit. We stonden bij de rust 0-2 voor en verloren met 3-2. Dat had nooit mogen gebeuren. Tel die punten erbij en we hadden mee aan de leiding gestaan. En er zit nog progressie in. Ik hoop stiekem dat het beste nog moet komen."

Grasheide haalde tegen Wilrijk overtuigend uit. "Het werd tijd", was het commentaar van trainer Wim Nauwelaerts. "We hebben de voorbije week een hartig woordje gepraat. We hadden er een rotslechte wedstrijd tegen Branst opzitten. Met dit potentieel moeten we tot veel meer in staat zijn. Hopelijk is de ban nu gebroken."

Onvoorstelbaar

De Hombeekse spreekbuis Jacky Teughels kon het maar niet geloven. "We kregen tegen Branst zoveel kansen dat we wel drie matchen hadden kunnen winnen. Onvoorstelbaar als je het niet gezien hebt. En toch eindigde de wedstrijd op een scoreloos gelijkspel."

Meerhof duwde tegen Rijmenam op het gaspedaal. "Niet te hoog van de toren blazen", temperde trainer Callewaert de euforie. "Toegegeven, met 6-1 winnen is leuk maar de volgende match is altijd de belangrijkste en dat is die tegen Lint.

Rijmenam staat na het verlies tegen Meerhof alleen op de laatste plaats. "We missen Ward Op De Beeck", zuchtte trainer De Fré. "Ward is niet de eerste de beste. Hij is mijn verlengstuk op het veld. Hij speelde nog geen minuut en is helaas nog voor meerdere weken buiten strijd."

Nu in het nieuws