Vreugde en verdriet in Schriek

Tweede A

P.V.R.

BR>

SCHRIEK -

Het voorbije weekend zat vol verrassingen. Van leider Rupel Boom werd verwacht dat het zonder problemen een karrenvracht doelpunten zou scoren tegen rode lantaarn Hove, maar moest zich met een draw tevreden stellen. Eveneens verrassend was dat Tisselt (bij Katelijne), Wavria (bij Wijnegem) en Schriek (bij Rochus Deurne) de volle buit gingen wegkapen. Ook goed nieuws uit Mariekerke. Met de heroptredende Franky Schelkens in een glansrol werd de heropstanding ingeleid.

Voor Schriek werd het een lach en een traan. Eén van de uitblinkers van Schriek, Stefan Dockx, liep in de slotfase van de wedstrijd een dubbele kaakbeenbreuk op en moest naar het hospitaal worden overgebracht. Inmiddels onderging de ongelukkige speler al een heelkundige ingreep. Hij is minstens twee maanden inactief.

Het wegvallen van Stephan Dockx is voor Schriek een serieuze aderlating. De 33-jarige middenvelder was op het terrein zowat het verlengstuk van trainer Gaston Boeckstaens.

Absolute uitblinker in het Schriekse geheel was Tom Massart. De 21-jarige spits vond drie keer de weg naar de netten.

"Het is de eerste keer dat ik in tweede provinciale drie doelpunten scoor", aldus Massart. "In de voorbije wedstrijden heb ik vele kansen laten liggen. Maar dit doet deugd."

Nu in het nieuws