Nieuwe start voor Tisselt

Tweede A

P.V.R.

BR>

TISSELT -

In de aanvangsfase van de competitie bleef Tisselt onder de verwachtingen. Oorzaak van deze mindere start was grote aantal geblesseerden waarmee trainer Hofkens te kampen had. Maar vorige zondag in Katelijne tapte Tisselt plots uit een ander vaatje.

Belangrijkste verantwoordelijke voor deze toch wel sensationale overwinning was Danny Van Buggenhout. Hij scoorde het eerste doelpunt en lag aan de basis van de tweede treffer. Een andere uitblinker was de heroptredende Dirk Van de Velde. Op 8 augustus, in een wedstrijd tegen Hooikt voor de beker van Antwerpen, liep Dirk Van de Velde een ernstige knieblessure op. Zondag op Katelijne was hij er opnieuw bij.

"De voorbije weken volgde ik de wedstrijden knarsetandend vanuit de tribune. Dat deed me pijn", schuddebolde de 25-jarige middenvelder. "Het waren twee ongelukkige maanden. Maar het leed is geleden en ik ben blij dat ik opnieuw tussen de lijnen sta. Als je dan bij je debuut nog wint ook, kan het feest natuurlijk beginnen."

"Ik ga er van uit dat Tisselt met deze opvallende zege een nieuwe start heeft genomen. Ondanks onze zwakke start, grotendeels te wijten aan blessures, blijf ik er bij dat Tisselt in het titeldebat een rol van betekenis kan spelen. Bekijk de rangschikking en je merkt dat we slechts op vijf punten staan van leider Rupel Boom."

Nu in het nieuws