Wintam zes matchen ongeslagen

Vierde B

W.V.D.

BR>

ANTWERPEN -

Na zes speeldagen is Wintam nog steeds de ongeslagen leider in vierde B. Eerste belager is Blaasveld, dat met een wedstrijd minder gespeeld toch een achterstand van zes punten telt.

"Toch kregen we het nu thuis tegen Heffen niet zo gemakkelijk als in de vorige wedstrijden", aldus Wintam-libero en kapitein Marc Thys. "Na een spannende partij, waarin de doelmannen Patrick Corthals en Dave Clough zich werkelijk in de kijker speelden, durf ik wel zeggen dat er een logische uitslag op het scorebord kwam. Heffen heeft wel een ploeg die tot de beteren van de reeks behoort."

"Hoe ik onze kansen met betrekking tot een mogelijke promotie inschat? We beschikken over een brede kern. Er zijn nuttige wisselspelers voorhanden. De af te leggen weg is nog lang, maar toch heb ik er een goed oog in", aldus Marc Thys, die vorig seizoen gevierd werd voor zijn 350ste wedstrijd in het eerste elftal van Wintam.

Heffen-oefenmeester Rudy De Smedt was ondanks de nederlaag toch tevreden. "Vandaag hebben we tegen een kampioenenploeg gespeeld. We verloren met 2-0, maar ik vond wel dat we goed meegespeeld hebben. Ik ben zeer tevreden over de prestatie van mijn spelers. Vandaag heb ik echt van de wedstrijd genoten. Het niveau lag zeer hoog voor vierde provinciale. Uitblinkers bij ons? Collectief was het goed, met een pluim voor Tim Verlinden, die bevestigde als bewaker van de gevaarlijke Dave De Maeyer."

Nu in het nieuws