"We kregen iets te weinig"

ANTWERPEN -

In de thuiswedstrijd tegen Vilvoorde moest

Kampenhout

vrede nemen met een 0-0 gelijkspel. "Vandaag kregen we toch iets te weinig", aldus secretaris Bruno Dekrem.

W.V.D.

BR>

Boortmeerbeek

zegevierde met 1-2 cijfers op het terrein van Grimbergen. "We speelden daar onze beste wedstrijd van het huidige seizoen", aldus voorzitter Roger Doms. "Wim Degraeve en Jurgen Hofkens scoorden, telkens op aangeven van Feli Matadi, die zich in Grimbergen zonder twijfel de ster van het veld toonde".

Na vijf speeldagen blijft

Hofstade

nog steeds ongeslagen. Rood-geel versloeg op eigen veld Turon met zware 5-1 cijfers. "Na een goede eerste speelhelft, waarin Yves Pepermans en Wouter Platteau, tweemaal, scoorden, hebben onze jongens ook na de pauze het tempo hoog gehouden. Yves Pepermans en Wouter Platteau toonden daarin nogmaals hun trefzekerheid", aldus Guy Jacobs.

Pijnlijke nederlaag

Met vijf nederlagen op een rij blijft

Zemst

rode lantaarn. Thuis tegen Meerbeek, dat voor aanvang van de partij ook nog puntenloos was, incasseerde Zemst een pijnlijke 1-5 nederlaag. "Met onze jonge groep betalen we nu enorm veel leergeld", wist oefenmeester Pascal Gyssels.

Muizen

-trainer Mon Temmerman zat in zak en as na de 3-2 nederlaag op het terrein van leider Tervuren. "Je zou voor minder", gromde de coach van geel-groen. "Bij de rust stonden we met 0-2 cijfers aan de leiding en na de koffie kwamen we dicht bij 0-3. Toch slaagde de thuisploeg er nog in om uit drie individuele fouten in onze verdediging, evenveel keer te scoren. Pluspunt voor mij was de degelijke prestatie van Stijn Van der Weyden en van onze jongeren Bram De Clercq en Jean-Paul Leduc".

Nu in het nieuws