"We brengen geen spektakel"

Ranst

J.P.

BR>

RANST -

Na één vijfde van de competitie staat Ranst nog steeds aan de leiding met het maximum van de punten. Tegen Antonia was het wachten tot de laatste minuten om de drie punten binnen te rijven.

De laatste weken loopt het iets moeizamer voor de jongens van trainer Dierckx maar dat heeft zo zijn redenen. "Akkoord, we brengen weinig spektakel maar ik hoor niets anders in eerste provinciale. Het is echt typisch voor deze reeks. Je ziet veel gesloten wedstrijden waarin het wachten is op een klasseflits van een aantal spelers," aldus voorzitter Lauwers.

"Het verschil met de andere ploegen is dat wij niet over één of twee van die spelers beschikken maar dat de helft van onze ploeg een wedstrijd kan beslissen. Noteer maar dat dat te maken heeft met de combinatie tussen het zaal- en het veldvoetbal."

Met nog vier wedstrijden voor de boeg in de eerste periode komt de periodetitel wel erg dichtbij. "Voor aanvang van het seizoen hadden wij het behoud vooropgesteld met de stille hoop om eventueel aan die eindronde mee te kunnen doen. Als we komende zondag in Edegem kunnen gaan winnen dan mogen we ons stilaan gaan opmaken voor de wedstrijd tegen Wuustwezel op de tiende speeldag met de periodetitel als inzet."

Nu in het nieuws