"Met elf hadden we gewonnen"

Duffel

P.P.

BR>

DUFFEL -

Trainer Jaak Kuterna was realistisch na afloop van de op een puntendeling geëindigde wedstrijd tussen zijn Duffel en Sint-Lenaarts.

"Ze hadden ons kunnen inmaken, maar als we met elf blijven, dan zie ik een heel andere wedstrijd. Op dat moment waren we duidelijk de betere ploeg en kregen we mijns inziens ook de beste kansen. Nu mogen we nog blij zijn met dit punt, maar ik zeg je, als we met elf blijven, kloppen we hen zeker."

Kuterna noemt de uitsluiting van Verlinden dan ook een te zwaar verdict, dat Duffel twee punten kostte. "Inderdaad. Verlinden beging een fout, maar de aanval langs Taouil was op dat moment al om zeep. Het doelgevaar was al geweken. Taouil was de bal kwijt, dus kun je moeilijk zeggen dat hij nog op weg was naar het doel."

Positief noemde Kuterna dan weer het heroptreden van Schopenhouer, die in een uur tijd een prima indruk liet. "Als je weet dat hij nog maar een vierde van de hele voorbereiding en de competitiestart heeft meegedaan, dan denk ik dat we binnenkort nog veel vreugde aan onze spitsen gaan beleven. En dat geldt ook voor Van Rompaey die van de ene blessure in de andere sukkelt. Bovendien vind ik het knap van mijn jongens dat ze met tien tegen elf nog zijn teruggekomen. Dat vergt moed en heel veel kracht. Proficiat."

Nu in het nieuws