"We verloren twee punten"

Sint-Lenaarts

P.P.

BR>

DUFFEL -

Het derde gelijkspel van Sint-Lenaarts kon trainer Gaston Van Camp niet echt bekoren. Veeleer dan een gewonnen punt noemde hij de 1-1 op Duffel dan ook twee verloren punten. En dat was ook aan zijn gezicht te merken. Zijn ploeg kon immers wel van het numerieke overwicht profiteren, maar een tweede doelpunt viel er in de tweede helft niet meer, integendeel.

"We hadden moeten winnen. We waren ook naar hier gekomen om de drie punten te pakken", aldus Van Camp. "Als je ziet hoeveel kansen we krijgen, dan is het onbegrijpelijk dat we deze partij uiteindelijk niet winnen. De wedstrijd startte ideaal met een vroeg doelpunt. Tegen het einde van de eerste helft viel de rode kaart en tegen tien man hadden we dit moeten afmaken."

"Dit zijn in elk geval kostbare punten, maar in feite is het zowat het verhaal van onze competitiestart. Op voorsprong komen, of beter en meer verdienen en het uiteindelijk niet kunnen waarmaken."

Van Camp kon wel verzachtende omstandigheden inroepen. Met Luc Donckers, Gert Swoontjes en Bert Aerts geblesseerd in de tribune bleek Sint-Lenaarts vooral aanvallend gehandicapt te zijn. "Vooral Swoontjes kan voor een extra offensieve impuls zorgen, al hebben de andere jongens echt wel hun best gedaan. Hopelijk lukt het volgend weekend tegen Waaslandia wel."

Nu in het nieuws