Berkerijs klimt naar subtop

Bowling

A.G.

BR>Het werd een schitterende avond voor Berkerijs 1, dat zich met series van Dirk Huybrechts (622), Ives (631) en Sven Van Eijken (642) probleemloos voorbij Bowlmaster 2 werkte en nu opgeklommen is naar de vijfde plaats achter de beide Euro-teams. Delen's GTC kwam opnieuw niet verder dan een puntendeling tegen hekkensluiter Cordial en heeft blijkbaar nog altijd te kampen met aanpassingsproblemen.

In 1B kon Tremelo ABB Van Moer opnieuw aanknopen met een vlotte zege tegen rode lantaarn Nachtegael.

In 2D werkt Speelberg Roland zich weg uit de gevaarlijke zone na een verdiende zege tegen Euro Van Der Wilt. Kurt Rijmenants (571), Erik De Jonghe (584) en Glenn Verlinden (600) waren bijzonder goed op dreef.

In 3D blijft de stand aan de kop ongewijzigd. Berkerijs 5 liet tegen Tremelo Peeters geen steken vallen en blijft leider. Walter (572) en Patrick Verstricht (637) zorgden opnieuw voor de nodige punten. Tremelo 3 won thuis van PRC en blijft op de derde plaats.

Speelberg Stephani in 3G en Speelberg 5 in 3H kregen opnieuw bijzonder zware nederlagen te verwerken en blijven laatste in hun reeks. Mechelen 3 werkt zich in de eerste helft van het klassement na een vlotte zege tegen Euro Hudiko. Nick Parms (564) en Tony Hermans (613) waren goed op dreef.

In 4K liet Berkerijs Bodyrepair eindelijk nog eens van zich spreken met mooi teamwerk van Leo Peeters (593), Wim Spits (587) en Urbain Verheydt (596) tegen Pinhunters 2. In 4L slaagde het Mechelen Saniprof van Jef Van De Vliet (615) erin de eerste twee punten te ontfutselen aan Brabo Infortra, dat daardoor de leiding moet afstaan aan Superbowl uit Lier.

Nu in het nieuws