RAFC is titelkandidaat

KKVVA - Zaalvoetbal

K.L.

BR>

DEURNE -

RAFC heeft zijn start in de hoogste afdeling niet gemist. De Deurnenaars die zich vorig seizoen met een straat voorsprong de titel toeëigenden in tweede afdeling, startten met een in het oog springende 9 op 12. Vorige week woensdag nog werd op het veld van titelfavoriet Atlectico Cosmos met 4-6 cijfers gewonnen.

"Een spannende wedstrijd", vertelt ons RAFC-woordvoerder Guy Jennes. "De thuisploeg liet een sterke indruk na en ik geloof niet dat veel ploegen daar punten zullen sprokkelen. We zijn dan ook heel blij met deze fel bevochten overwinning. Voor de start van het seizoen mikten we op een plaats bij de eerste vijf. Maar diep in ons binnenste hoopten we toch mee te strijden voor de hoogste eer.

Twee jaar na mekaar wonnen we de bekerfinale tegen Stabelino, vorig jaar toch kampioen in de hoogste afdeling. Onze ambitie mag dan toch niet misplaatst genoemd worden. Op de tweede competitiedag verloren we wel nipt met 5-4 van Stabelino dat zich duidelijk sterker toonde. Maar die nipte nederlaag toont toch weer aan dat we gewapend zijn om het titelgevecht aan te gaan.

Ons voordeel is dat we al jaren samenspelen en dat we nog versterkt zijn in vergelijking met vorig jaar. Het zou een mooi feestje in café Bisschoppenhof, ons clublokaal, worden, moesten we ons tot beste zaalvoetbalclub van het verbond kronen."

Nu in het nieuws