Sveka wint gemakkelijk

VKS - Volley

W.V.

BR>

BORGERHOUT -

Sveka en Sorm,in eerste bij de mannen, behoren geen van beide tot de toppers. Sveka stond zelfs iets onder Sorm geklasserd, maar het bewees het voorbije weekend dat dat onterecht is. Sorm werd een warm hapje, dat enkel in de eerste set voor wat weerwerk kon zorgen, maar dan volledig in elkaar zakte. De 11-15 van de eerste set deed een nog spannend vervolg vermoeden. Daar kwam echter niets van in huis. De thuisploeg kon op geen enkel moment weerwerk bieden en verloor de twee volgende sets met 5-15 en 3-15.

Grote vreugde bij de bezoekers, die met Björn Sarrazijn, konden rekenen op sterke aanvaller, die over de ganse wedstrijd genomen, slechts op enkele foute pogingen betrapt werd. Hij werd de grote bewerker van Sveka's zege.

In vierde A was 't Pleintje - Zandbergen een strijd tussen twee middenmoters. Pleintje aasde op een tweede thuiszege, maar stuitte op een onoverbrugbare weerstand van de bezoekers. Groot was het verschil wel niet, maar met 9-15 en 11-15 gingen set één en twee toch naar Zandbergen. Blijkbaar brak vooral de nederlaag in de tweede set het weerstandsvermogen van de thuisploeg. De derde werd een klusje voor Zandbergen, dat na een uurtje volley een al bij al gemakkelijke zege behaalde.

Nog wat nieuws van het jeugdfront. De inschrijvingen voor het jeugdkamp lopen vlot binnen. Wie nog wil meedoen twijfelt best niet te lang meer. Volzet is volzet.

Nu in het nieuws