Ekershof A alleen op kop

KVK - Tafeltennis

W.V.

BR>

ANTWERPEN -

Antonius B heeft dit seizoen in super 1 nog geen potten gebroken. Toch was het voor Ekershof geen klusje om aan de Bethaniênlei in S-tAntonius te gaan winnen. Het stuitte op een sterke tegenstand van de thuisploeg, die tot 3-4 nog altijd uitzicht had op puntenwinst. De broers Faes klaarden dan de klus voor Ekershof. De overwinning van Danny Meeusen, de nummer één van Antonius tegen diens opponent Walter Andries, was er enkel één voor de eer.

Kobelco E in eerste won en kwam met deze zege alleen aan de leiding. Beide medeleiders Borsbeek en Omnisport, in een onderlinge confrontatie betrokken, konden geen afstand nemen van elkaar. Het won in de eerste reeks enkelspelen de eerste twee punten, maar moest er dan drie aan Borsbeek laten. Dan was het weer de beurt aan de thuisploeg, maar de bezoekers counterden weer onmiddellijk met twee punten. De nederlaag was op dat moment dicht bij voor Omnisport. Kris Cools en Guy De Peuter konden de situatie echter nog gedeeltelijk rechtzetten.

Rangschikkingen

Super 1:

1. Ekershof 6p; 2. Merksplas A, Rotan B en Tecemo A 4p; 5. Martinus A, Nodo B en Stemat A 3p; 8. AFP Kopelco C, Antonius B, Bevel B en Kraaienhof A 2p; 12. Nodo C 1p.

Eerste:

1. AFP Kobelco E 6p; 2. Borsbeek A, OmnisportA en Pipoka A 5p; 5; Maes Pils A, Olsea A en tecemo B 3p; 8. Rijkevorsel A en Tervinken B 2p; 10. Kraaienhof B en Oraka C 1p; 12. Kontich A 0p.

Nu in het nieuws