"Wij zijn geen titelfavoriet"

RS Haasdonk

D.V.B.

BR>

HAASDONK -

Alhoewel zowel Haasdonk als Oostakker hoog gequoteerd stonden, boden beiden de talrijk opgekomen toeschouwers slechts een magere voetbalnamiddag aan. Noch Haasdonk, noch Oostakker vatte de partij met open vizier aan. Vooral de bezoekers waren achteraf heel tevreden met dat ene puntje.

"Ondanks ons thuisvoordeel mogen we niet blind zijn voor de kwaliteiten van Oostakker. Tegen een ploeg als Oostakker, met een doeltreffende spits als Van den Heede in de rangen, zou het onverstandig zijn geweest om alle offensieve registers open te trekken. Neen, wij kennen onze kwaliteiten en hebben al voetballend getracht om de bezoekende muur te slopen", aldus manager Dirk Poppe.

"Dat Oostakker een kraan in verdediging is, bewezen ze tegen ons opnieuw. Ze hielden al voor de vierde keer dit seizoen de nul en dat bewijst toch één en ander."

Volgens de Haasdonk-manager kwam in deze match nog maar eens tot uiting dat al diegenen die Haasdonk een titelrol toedichten het bij het verkeerde eind hebben.

"Ik moet tot vervelens toe week na week horen of lezen dat wij dit seizoen de te kloppen ploeg zijn, maar wij zijn geen titelfavoriet. Misschien zou dit waar geweest zijn als wij een volledig seizoen op Van Overtvelt hadden kunnen rekenen. Nu is duidelijk dat wij zijn creativiteit missen om een goed georganiseerde defensie zoals die van Oostakker te ontwrichten. De bezoekers waren naar Haasdonk gekomen om de nul te houden. Daardoor hielden zij de rangen netjes gesloten en loerden op de tegenaanval om Van den Heede in stelling te brengen. Tegen zo'n ploegen ontbreekt bij ons het vernuft om iets te forceren."

Nu in het nieuws