"Niemand gaat vrijuit"

Tweede C

D.V.B.

BR>

KRUIBEKE -

De fraaie resultaten van de eerste competitieweken maakten dat JV Kruibeke in de top van de rangschikking terug te vinden was. Vorige week kwam er in Kallo een eerste kink in de kabel. "Pech en de afwezigheid van topschutter Kenny Raaymakers", klonk het toen in koor. Over de uitschuiver tegen HO Kalken van vorige zondag was voorzitter Foubert minder te spreken.

"Tegen zo'n tegenstrever moet je winnen en de punten thuishouden en daarmee basta", opent Georges Foubert zijn monoloog. "Dat we zolang bovenaan konden meedraaien heeft vooral te maken met de kwaliteit van de ploegen die we tot dusver voorgeschoteld kregen. Met alle respect maar Kemzeke, Robur en VK Hamme zijn nu niet bepaald de ploegen die bij de eindafrekening voorin worden verwacht. Evenmin als Kalken, zodat dit ook een match was die we moesten winnen. Zeker nu er de komende weken kleppers als Racing Wetteren, Stekene en Sint-Gillis-Waas moeten worden bekampt."

"Hopelijk vindt Raaymakers tegen die tijd zijn torinstinct terug. Nu lukte het niet en probeerde hij het soms iets te persoonlijk. Meteen werd duidelijk dat als Raaymakers niet scoort de ploeg al grotendeels onthoofd is. Al gaan ook de anderen niet vrijuit. Als ik na de partij tegen Kalken punten moest geven, dan kregen alleen Mastbooms en Van Puymbrouck een voldoende."

Nu in het nieuws