"Het einde van de tunnel lijkt in zicht"

Tweede C

D.V.B.

BR>

GREMBERGEN -

Ook in de confrontatie met rechtstreeks concurrent en stadsgenoot Oudegem slaagde Grembergen er niet in zijn schamel puntentotaal wat op te krikken.

"Met één op achttien krijgen we het stilaan benauwd", geeft Luc Van der Vreken onomwonden toe. "Tegen een rechtstreekse concurrent als Oudegem moeten we inderdaad punten pakken. Dat ook zulke confrontaties op een nederlaag uitdraaien, stemt tot nadenken."

"Toch vind ik niet dat we ons hoofd mogen laten hangen. Laten we niet vergeten dat we in deze eerste competitieweken niet van blessures bleven gespaard. Week na week moet er aan de ploeg worden gesleuteld. Zoiets komt de cohesie niet ten goede."

"Het einde van de tunnel lijkt in zicht. Vorige zondag viel De Waele voor het eerst in. Met goed gevolg, want hij bezorgde ons alleszins al iets meer slagkracht. Echt punten opleveren deed dat tot nu toe niet, maar dat komt nog. Over een tweetal weken tegen White Boys bijvoorbeeld. In die zespuntenmatch moeten we opnieuw een sterker Grembergen kunnen presenteren."

Nu in het nieuws