"Punt geeft wrange nasmaak"

Tweede C

D.V.B.

BR>

SINT-NIKLAAS -

"Niemand blijft puntenloos", stelde Luc Van de Perre, trainer van Sint-Gillis-Waas, vorige week in deze kolommen. Het leken wel profetische woorden, want uitgerekend tegen de titelkandidaat bij uitstek sprokkelde White Boys het eerste puntje.

"Een puntje waarvoor ik vooraf onmiddellijk had willen tekenen, maar waarbij ik nu toch enigszins een wrange nasmaak heb", zegt Jean-Marie Engels. "Toen we na ongeveer een halfuur 3-1 voorkwamen, achtte ik een stunt mogelijk. Het tweede doelpunt van Sint-Gillis viel evenwel te vroeg. In de tweede helft was het pompen of verzuipen, al moet ik hier onmiddellijk aan toevoegen dat we na de gelijkmaker van De Wolf via Storms, De Saeger, debutant Colman en Forment nog de betere kansen kregen."

Vooral met het debuut van Colman was de trainer van White-Boys in zijn nopjes. "Door het groot aantal blessures kreeg de 17-jarige Colman al in de voorbereiding enkele mogelijkheden om zich te tonen. Uitgerekend tegen Sint-Gillis-Waas maakte hij ook in de competitie zijn groot debuut. En ik moet zeggen met goed gevolg, want staat daar niet ene Rijsbrack, dan viert onze jongeman zijn eerste optreden met een doelpunt."

Nu in het nieuws