"Voor mooi voetbal moet je met twee zijn"

Derde F

W.M.

BR>

OOSTAKKER -

De topper tussen Oostakker en Tielrode bood weinig vuurwerk. Trainer Mark Behiels van de thuisploeg, die het met 2-0 haalde, wijt dat aan de defensieve instelling van Tielrode. "Van bij de start moesten we tegen een muur opboksen, maar we hebben ze gesloopt."

De bevrijdende treffer van Huylebroeck, een snoeihard gekruist schot, viel net voor rust. "Daarvoor had keeper Vandermeulen wel al drie gemaakte doelpunten verhinderd. Tielrode heeft een stevige verdediging, maar ik had gedacht dat er meer inhoud in de ploeg zou zitten."

Na rust zorgden de bezoekers voor meer weerwerk, maar De Wolf stootte bij de enige kans op de uitgekomen doelman. "Wij speelden tegen de wind in, maar bouwden degelijk van achteruit op."

Behiels ergert zich aan de manier waarop de meeste tegenstanders zijn ploeg, dé titelkandidaat, bekampen. "We kijken telkens tegen een muur aan. Zo hebben de supporters van de tegenstander er toch ook niets aan? Wij proberen mooi voetbal te brengen, maar daarvoor moet je met twee zijn."

Van de topper tegen co-leider Vrasene die volgt, verwacht de Sinaainaar soelaas. "Een degelijk voetballende ploeg en zeker een titelkandidaat, dus ik hoop op een mooie wedstrijd."

Nu in het nieuws