"De nieuwe zaal is zoals de club: topniveau"

Volleybal

I.E.

BR>

KIELDRECHT -

Asterix Kieldrecht speelde zaterdag tegen Yvoir voor het eerst in de vernieuwde zaal. Het aantal zitplaatsen werd met 200 uitgebreid en ook het comfort is een heel stuk opgetrokken. Alleen de VIP-ruimte moet nu nog worden afgewerkt.

"Het is leuk om er te spelen", aldus Liesbet Vindevogel. "De zaal is zoals de club: topniveau. Voor mij wordt het uitkijken hoe ik de overstap naar Kieldrecht zal verwerken. Tot nu toe loopt alles schitterend. De wedstrijd tegen Yvoir is niet te vergelijken met de toppers die nog komen en met de Europese campagne die ons wacht. Ik blijf dus bescheiden en zal aan het einde van dit seizoen wel zien hoever ik sta."

Vindevogel begon met schitterende testresultaten aan het seizoen. "Alle speelsters werden voor het seizoen uitgebreid getest aan de universiteit van Leuven. Die mensen begeleiden ons in de loop van dit jaar. Ook dat is een bewijs van de schitterende aanpak in Kieldrecht. Mijn resultaten waren in die testen inderdaad schitterend, maar fysiek is niet alles. Ik hoop in Kieldrecht vooral ook aan mijn techniek te kunnen schaven. Dat ik groot ben is mooi meegenomen, zeker in het rallypointsysteem, maar volleybal is een stuk complexer dan alleen maar scoren."

Nu in het nieuws