Sint-Niklase wint moeizaam

Tafeltennis

C.V.

BR>

SINT-NIKLAAS -

Zoals voorspeld was AFP Kobelco A voor de Sint-Niklase fanions een moeilijke klant. Leo Vercauteren en Peter Nijs geraakten niet verder dan één op vier. Gelukkig draaiden Michael Heyninck en Bert De Hertogh op volle toeren. Zij wonnen bij 7-7 vlot de resterende matchen (9-7). Door deze derde zege op rij blijft Sint-Niklase A met het maximum van de punten aan de leiding in tweede nationale A. Minder goed verging het Stekene A, dat bij Moustier A in extremis de kans op een eerste punt verloren zag gaan (9-7).

In derde pakte Hamme A zijn eerste zege. Jordy De Schoesitter was outstanding tegen het nochtans ambitieuze Logis D. De Hammenaars zetten een collectief sterke prestatie neer: 10-6. Ook Stekene B, met Wim Heggerick en Christophe Horemans in de vedettenrol, pakten hun eerste zege tegen het zwakke Blue Rackets (12-4). Sint-Niklase B slaagde er niet in ongeslagen te blijven. Sokal C won met 7-9.

In tweede nationale A bij de vrouwen ging Stekene A nu ook op meer dan overtuigende wijze winnen bij Fleur Bleue A. Anja Van Den Berghe was opnieuw voor iedereen te sterk. Ook Patricia Palinckx en Anita Hoebers klimmen duidelijk naar hun beste niveau (2-8). Sint-Niklase A behaalde een tweede zege op rij bij het niet te onderschatten Etoile-Basse Sambre (4-6). Nele Van de Voorde toonde er aan de nummer één te zijn. Ook Katie Wuytack, als invalster voor de zieke Marjolijn Van Poucke, mag op een zeer verdienstelijke prestatie terugblikken. Dit Sint-Niklase kan wel eens een belangrijke concurrent worden voor het op de titel jagende Stekene.

Nu in het nieuws