"Enkel hard werken telt"

BROECHEM -

Vader Cavens maakt zich zorgen om de inzinking van zoonlief en geeft gouden raad mee. Enkel hard werken kan de spits opnieuw aan de oppervlakte brengen.

K.G.

BR>"Ik heb er geen enkele moeite mee om toe te geven dat het duo Van de Weyer - Huysegems knap werk leverde in Genk. Mooi om zien was het. En ik kan Walter Meeuws begrijpen dat hij Jurgen op de bank plaatste. Ik hoopte hem gisteren voor zijn vertrek naar Tsjechië nog enkele bemoedigende woorden in te spreken, maar hij was reeds vertrokken. Hem op het hart te drukken dat enkel hard labeur hem over de streep kan trekken. RC Genk was nochtans de ideale match voor hem geweest, met een karrenvracht kansen en technisch verfijnd voetbal."

Het was ook vader Cavens niet ontgaan dat het publiek zich de voorbije weken tegen de talentvolle spits dreigde te keren.

"Hij heeft een moeilijke periode achter de rug, maar net dan kom je via hard werken er opnieuw bovenop. Schuddebollen heeft nog niemand geholpen. Jurgen heeft zeker talent, maar hij moet het op de gepaste wijze gebruiken. Hopelijk betekent Tsjechië een nieuwe start voor hem."

Nu in het nieuws