"Jurgen komt wel terug"

LIER -

Stein Huysegems deed het de voorbije week schitterend als

stand-in

voor Cavens en dreigt een serieuze concurrent te worden voor de huidige topschutter van Lierse.

K.G.

BR>"Neen, we hebben niet over de gebeurtenissen van de voorbije weken gepraat", blikt Huysegems terug. "Erg zwaar til ik niet aan de huidige situatie. Jurgen kende een zwarte periode, maar komt zeker nog terug. Net nu het minder liep voor hem, kende ik een piekmoment. Dat heeft ook de aflossing van de wacht in Genk in de hand gewerkt, denk ik. Voor mij is het alleszins een goede les. In mijn kort leven als speler van het eerste elftal werd ik ruim bewierookt, maar ik besef dat een mindere periode ook mij zal overkomen."

"Bal ligt in kamp van Jurgen"

LIER -

Walter Meeuws hoopt heimelijk dat zijn spits straks zal ontploffen met de beloften in de moeilijke uitmatch in Tsjechië.

"Hij moet antwoorden op het veld. De bal ligt in het kamp van Jurgen. We hebben maandag nog lang gepraat. Hij kende vorig seizoen een stormachtige ontwikkeling, maar de voorbije weken lag zijn rendement gewoon te laag. Voor hem is het heel belangrijk om deze situatie zo snel mogelijk te ontvluchten. Dat kan enkel door keihard te werken op het veld. Hijzelf moet het doen. De entourage kan helpen, maar het is Jurgen die de knop binnenin moet omdraaien."

Nu in het nieuws