Antwerp - Moeskroen

Ligabeker

BR>Woensdag 6 oktober 20.00u

Tweede ronde

Scheidsrechter:

Jean Dropsy.

ANTWERP:

Laurent Dauwe en Dragan Siljanoski ondervinden hinder van blessures en worden gespaard. Voor het overige wordt de hele kern opgeroepen. Doelman Rami zal vanavond voor het eerst in actie komen.

Kern:

Parizek, Mojovic, Rami, De Roeck, Mücher, Emmerechts, Nagy, Leleu, De Neys, Ribus, Senanu, Campara, Van Britsom, Da Silva, Fatokun, Pivaljevic, Goots.

MOESKROEN:

Broos trekt met een zwaar gehavende kern naar Antwerp. Feys, Vandurme, Seynhaeve, Vidovic, Michal Zewlakow en Wuyts zijn geblesseerd. Vandooren mag op stap met de nationale beloftenploeg. Vanderhaeghe en Tanghe hebben een selectie voor de Rode Duivels op zak.

Kern:

Vandendriessche, De Vleeschauwer, Besengez, Teklak, Cruz, Dugardein, Casto, Assou, Martic, Marcin Zewlakow, Lawaree, Debenest, El Idrissi, Mongu, Bihhi.

Kortrijk - Anderlecht

Scheidsrechter:

Philippe Flament.

KORTRIJK:

Vanmaele werd maandag genaaid aan het scheenbeen en kan wellicht niet spelen. Timmerman sukkelt met eenn verrekking aan de lies en is ankele weken out.

Kern:

Delva, Blomme, Benhaddouche, Garrido, Houy, Krpan, Kimoni, Staelens, De Pré, Vandenbussche, Melki, Diffalah, Dos Santos, Siljanoski, Baert.

ANDERLECHT:

Staelens (hamstrings) onderging gisteren een echografie en kan niet spelen. Ook Scifo, Doll, Stoica en Verstraeten blijven vanavond geblesseerd aan de kant. Uiteraard blijven ook de internationals afwezig. Anthuenis vulde zijn selectie aan met vijf spelers uit de B-kern.

Kern:

De Wilde, Milojevic, Crasson, Stassin, Dheedene, Van Diemen, Meert, Zetterberg, Soetaers, Ekakia, Anastasiou, Selymes, Mvuezolo, Sonko, Mbemba, Jarakovic.